Histats.com

Paralajmërim Përshendetje abonente, deri në momentin e rregullimit të mënyres se pageses, të dhenat e reja për pagese janë:
WNET Media GmbH – WIEN
Schüttelstrasse 21, 1020 Wien
IBAN AT794715011068160000
BIC VBOEATWWNOM
Faleminderit për mirēkuptimin. Me Respekt IPTV Iliria

Previous

Next

Shikoni të gjitha kanalet shqip, Digitalb dhe Supersport kudo që jeni me IPTV Shqip Iliria

Lista e kanaleve

Në televizorin tuaj

Ne jemi partner të afërt, cilësor dhe besnik të Motorola. Falë arritjeve hardware të Motorola në bashkëpunim me zgjedhjet kreative software të ekipit të programuesve të IPTV Iliria, ju sjellim përmbajtje multimediale shqip si; tv kanale, radio, lajme, web faqe shqiptare në kualitet High Definition.

Mëso më shumë

Në kompjuterin tuaj

Ne ju sjellim mundësinë te shijoni përmbatje shqip nëpermjet kompjuterit tuaj falë web aplikacionit të krijuar nga programuesit tanë; Iliria Flash Player. Me Iliria Flash Player ju mund të shikoni të gjitha TV kanalet e platformës tonë, të lexoni lajme shqip dhe përmbajtje të tjera multimediale vetëm me një klikim.

Mëso më shumë

Në telefonin tuaj

Ne kemi krijuar aplikacionin IPTV Iliria për smartphone; Android dhe iPhone, iPad. Tani ju mund të shikoni kanalet tuaja të preferuara shqiptare kudo që të lëvizni apo udhëtoni. Aplikacionin tonë mund ta gjeni ne App Store dhe Play Store dhe ai është i thjeshtë dhe i shpejtë në perdorim .

Mëso më shumë

Xhaka duke bërë shqiponjen

IPTV Iliria është partner zyrtar i Digitalb dhe ju ofron një numër të lartë kanalesh shqiptare duke përfshire të gjitha kanalet sportive Supersport në kualitet HD.

 

  • Mbi 300 kanale shqiptare duke perfshirë të gjitha kanalet e Digitalb dhe Supersport
  • Kanale gjermane, turke, zviceriane, italiane e shumë të tjera Falas
  • Për çdo problem apo paqartësi stafi jonë do t’ju ndihmojë
  • Ju mund të provoni IPTV Iliria FALAS për 7 dite

Provo IPTV Iliria Falas

Source

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *